Stuur jouw foto in! | De Knauf Akademie | Gered Gereedschap | Aquastuc  Lees online  |  Afmelden
 
 
Knauf Nieuwsbrief Stukadoors
7 oktober 2016 - #3
Laatste kans! Stuur vóór 15 oktober jouw foto in!
Knauf PFT is al 40 jaar in Nederland, en dat vieren we graag met jou! Maak een foto met je Knauf PFT machine, stuur ‘m deze week nog in en maak kans op deze unieke jubileumeditie: een blauwe uitvoering van de G4 X 230/400 V, ter waarde van maar liefst € 9.525!
Doe mee
 
"Aquastuc is gewoon echt een goede gipspleister voor in de badkamer”
Zelfstandig allrounder Menno de Vries heeft Knauf AquaStuc, dat we voor de zomer introduceerden, al regelmatig gebruikt. Hij adviseert zijn klanten altijd goed en duidelijk over materiaalgebruik: “Ik leg in de offerte uit wat ik ga doen. Mensen waarderen dit, want het levert me veel nieuwe klussen op.”
Zo pakt Menno het aan
 
Fotoreportage: een dag op pad met stukadoor Rutger van Gerven
Rutger van Gerven werkt bijna dagelijks met de Knauf PFT G4: “Ik weet inmiddels precies wat de ins en outs zijn.” Volgens hem kun je met deze gipsspuitmachine alleen maar winst behalen. Hoe verloopt een klus met de PFT precies?
Bekijk de foto's
 
Feest: met fix & finish
Want dit product bestaat maar liefst 30 jaar! Daarom vind je Fix & Finish vanaf medio oktober in feestelijke jubileumverpakking. Hetzelfde product, tijdelijk in een nieuw jasje dus.
 
warme muts of slim gereedschap? sparen maar!
Ken je ons spaarprogramma? We hebben het assortiment flink uitgebreid! Van handige gereedschappen tot exclusieve Knauf kleding, de keuze is reuze. Op Knauf voorstrijken vind je waardecoupons waarmee je kunt sparen voor deze items. De actie en het aanbod vind je op onze website.
Bekijk het aanbod
 
de knauf akademie heLPT DE KWALITEIT VAN WERK IN DE BOUW OMHOOG TE BRENGEN
Jaarlijks volgen ruim 1.000 vakmannen een training op de Knauf Akademie. Gemiddeld geven ze een 8,5 als rapportcijfer. Gijs de Jong, manager en hét gezicht van de Akademie, vertelt wat jij als vakman op de Knauf Akademie allemaal kunt doen en leren.
Ontdek de Akademie
 
nieuwe subsidieregeling voor energiebesparende maatregelen
Sinds september is een nieuwe subsidieregeling voor energiebesparende maatregelen van kracht. Huiseigenaren en VvE’s krijgen subsidie als zij minstens twee verschillende soorten isolatie toepassen. Op gevelisolatie is zelfs een subsidie van 30 euro per m2 beschikbaar. Toch een heel aanzienlijk aandeel van de investering, zodat de terugverdientijd aanzienlijk korter wordt.
Lees alles over deze maatregelen
 
nieuwe verpakking cementpleisters 
De cementpleisters van Knauf hebben een nieuwe verpakking. Aan de kleur van de band op de zakken kun je zien voor welke toepassing de cementpleister geschikt is. Dit maakt het kiezen van het juiste product weer een stukje eenvoudiger.
Alle cementpleisters op een rij
 
Gered gereedschap
In ons magazijn hadden we ‘oud’ stukadoorsgereedschap liggen. Prima spullen maar net even de verkeerde kleur, gedateerde bedrukking etc. Voor ons niet meer bruikbaar maar des te waardevoller voor de Stichting Gered Gereedschap die ingezameld gereedschap inzet als opleidings- en werkmateriaal in ontwikkelingslanden.
Doneer ook
 
AL 1000 facebook volgers
Vorige week verwelkomden we onze 1.000ste facebookvolger. Hoera! Kom er ook bij: ga naar onze pagina, klik op ‘vind ik leuk’ en mis nooit meer een actie of nieuws van Knauf.
Kom erbij!
 
Knauf akademie agenda trainingen
 • 19 oktober: Gipsgebonden pleisters
 • TRAININGEN BIJ MACHINETECHNIEK SERVICE DEALERS:
  • Woensdag 12 oktober - SIG / Schoonewil in Alkmaar
  • Donderdag 27 oktober - DSD / Wijcks Haarlem
  • Woensdag 2 november - BPG Wijnen in Maasbree
  • Dinsdag 8 november - DSD / Wijcks Volendam
  • Donderdag 10 november - Schoonwil Nijverdal
  • Donderdag 17 november - EKC in Eindhoven
  • Woensdag 23 november - Omtzigt Rijnsburg
  • Donderdag 1 december - DSD Wijchen 
 • In januari Cementtopper training; houd de nieuwsbrief in de gaten!
Meer info en direct inschrijven
 
Twitter
 
Facebook
 
Linkedin
Creating Room for Living KNAUF