Lees online  |  Afmelden
 
 
Knauf Bouwpraat
27 oktober 2016 - #2
Beste vakman,
Hierbij ontvang je de e-mailnieuwsbrief van Knauf, speciaal voor jou. Ze zeggen wel dat delen het nieuwe samenwerken is. Daarom willen we via deze nieuwsbrief veel met je delen: informatie over het vak, mooie projecten én we laten jou en je vakcollega’s graag zelf aan het woord. Ook ben je zo als eerste op de hoogte van acties en geplande events zoals Bikkels in de Bouw. Je krijgt deze mail eens per kwartaal. Wil je ‘m niet meer ontvangen, dan kan je je helemaal onderaan afmelden.
 
knauf akademie helpt de kwaliteit van werk in de bouw omhoog te brengen
Jaarlijks volgen ruim 1.000 vakmannen een training op de Knauf Akademie. Gemiddeld geven ze een 8,5 als rapportcijfer. Gijs de Jong, manager en hét gezicht van de Akademie, vertelt wat jij als vakman op de Knauf Akademie allemaal kunt doen en leren.
Ontdek de Akademie
 
"Aquastuc is gewoon echt een goede gipspleister voor in de badkamer”
Zelfstandig allrounder Menno de Vries heeft Knauf AquaStuc, dat we voor de zomer introduceerden, al regelmatig gebruikt. Hij adviseert zijn klanten altijd goed en duidelijk over materiaalgebruik: “Ik leg in de offerte uit wat ik ga doen. Mensen waarderen dit, want het levert me veel nieuwe klussen op.”
Zo pakt Menno het aan
 
feest met fix & finish
Iedereen kent onze Fix & Finish wel. Maar wist je al dat dit product maar liefst 30 jaar bestaat! Daarom vind je Fix & Finish nu in feestelijke jubileumverpakking. Hetzelfde product, tijdelijk in een nieuw jasje dus.
 
WARME MUTS OF SLIM GEREEDSCHAP? sparen maar!
Ken je ons spaarprogramma al? Onder het deksel van Knauf voorstrijken vind je waardecoupons. Daarmee kun je sparen voor mooie items. Van handige gereedschappen tot exclusieve Knauf kleding, de keuze is reuze. Meer informatie over ons spaarprogramma vind je op onze website.
Naar het spaarprogrogramma
 
drystar: handzame
gipsplaat, 100% schimmelbestendig
Ken je de Drystar Board al? Deze gipsplaat verwerkt net zo gemakkelijk als een gewone gipsplaat. Maar hij is beter bestand tegen vocht! En net zo schimmelbestendig als een cementplaat. Ideaal dus voor ruimtes waar de wanden en plafonds vaak in aanraking komen met water. Drystar Board is verkrijgbaar in zowel 1200 mm als ook het handzame formaat 600 mm breed.
Lees meer over Drystar  
 
 
Gered gereedschap
In ons magazijn hadden we ‘oud’ gereedschap liggen. Prima spullen maar net even de verkeerde kleur, gedateerde bedrukking etc. Voor ons niet meer bruikbaar maar des te waardevoller voor de Stichting Gered Gereedschap die ingezameld gereedschap inzet als opleidings- en werkmateriaal in ontwikkelingslanden.
Doneer ook
 
AL 1000 facebook volgers
Onlangs verwelkomden we onze 1.000ste facebookvolger. Hoera! Kom er ook bij: ga naar onze pagina, klik op ‘vind ik leuk’ en mis nooit meer een actie of nieuws van Knauf.
Kom erbij!
 
Aankomende events Bikkels in de Bouw
  • 3 november:   Demomiddag Goedkoop Bouwmaterialen Sassenheim
  • 17 november: Demomiddag BGP Boer Staphorst
  • 1 december:   Demomiddag BGP van Westen Middelburg
Meer info en inschrijven 
 
Twitter
 
Facebook
 
Linkedin
Creating Room for Living KNAUF