Gelukkig nieuwjaar, vol mooie klussen toegewenst! Lees online  |  Afmelden
 
Knauf Bouwpraat
6 januari 2017 - #4
De feestdagen zitten er weer op. We hopen dat je ervan hebt genoten en even hebt kunnen bijkomen van een druk jaar. Nu weer aan de slag, we wensen je veel succes en een mooi jaar vol mooi werk!
 
Gipswanden in de badkamer: houten of metalen staanders?
Bij het bouwen van wanden met gipsplaten worden steeds vaker metalen staanders gebruikt, in plaats van de traditionele houten staanders. Sommige bedrijven werken zelfs alleen nog maar met metaal. Wat zijn de verschillen tussen beide materialen en hoe krijg je het monteren met metalen staanders eenvoudig onder de knie?
Lees alles over de verschillen
 
werken voor de particulier: materiaalkeuze meestal in overleg
Door alle informatie en video’s die online te vinden zijn, zijn consumenten tegenwoordig zeer goed geïnformeerd over materialen en mogelijkheden bij een klus . Uit onderzoek van Bouwkennis blijkt dat de invloed van consumenten zeer aanwezig is. Wat betekent dit voor jouw klus?
Ontdek jouw kansen
 
Laat je gipszakken niet in de kou staan
Het is de afgelopen weken flink wat kouder geweest. Zodra de temperatuur onder de +5 graden zakt, moeten de gipszakken naar binnen.
Haal daarom je gipszakken naar binnen
 
Fotoreportage: Een dag op pad met Dogan Kucukakin
Dogan Kucukakin is eigenaar van Held BV Stukadoorsbedrijf uit Almere. Hij heeft al zo’n twintig badkamers gestuukt met Knauf AquaStuc. Dat bevalt hem goed: “We zijn blij met dit product, het vlak trekken gaat heel gemakkelijk.” Benieuwd hoe zijn dag eruit ziet? 
Bekijk de fotoreportage!
 
nieuw knauf.nl wat vind je ervan?
Je hebt vast al gezien dat de Knauf website compleet is vernieuwd. Je kunt ‘m nu makkelijk op je smartphone bezoeken, en je vindt er als professionele verwerker uitgebreide productinformatie, wijzers en meer. Wat vind je van onze nieuwe website? Klik verder, lees wat er nieuw is en laat ons weten wat je ervan vindt. 
Dit is er nieuw
 
knauf akademie Trainingen
Regelmatig geven we theorie- én praktijktrainingen op onze Knauf Akademie in Utrecht. De trainingen met 'open inschrijving' moeten nog worden gepland, zodra de data bekend zijn vind je die op onze website. Wist je dat we ook trainingen op maat verzorgen? Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie.
Bekijk het trainingsoverzicht
 
Bikkels in de bouw
Bikkels in de Bouw is een initiatief van en voor zelfstandige ondernemers in de bouw. Knauf is partner van dit iniatief. Dit jaar worden 12 demomiddagen vol nieuws en inspiratie georganiseerd voor de vakman, op meerdere gave locaties in Nederland! ​
Bekijk waar en wanneer
 
Twitter
 
Facebook
 
Linkedin
Creating Room for Living KNAUF