Gelukkig nieuwjaar, vol mooi stucwerk toegewenst! Lees online  |  Afmelden
 
Knauf Bouwpraat
6 januari 2017 - #4
De feestdagen zitten er weer op. We hopen dat je ervan hebt genoten en even hebt kunnen bijkomen van een druk jaar. Nu weer aan de slag, we wensen je veel succes en een mooi jaar vol mooi werk!
 
Fotoreportage: Een dag op pad met Dogan Kucukakin
Dogan Kucukakin is eigenaar van Held BV Stukadoorsbedrijf uit Almere. Hij heeft al zo’n twintig badkamers gestuukt met Knauf AquaStuc. Dat bevalt hem goed: “We zijn blij met dit product, het vlak trekken gaat heel gemakkelijk.” Met zijn team werkt hij vandaag met AquaStuc in een nieuwbouwwoning in Soest.
Bekijk de fotoreportage!
 
Laat je gipszakken niet in de kou staan
Het is de afgelopen weken flink wat kouder geweest. Zodra de temperatuur onder de +5 zakt, moeten de gipszakken naar binnen.
Haal daarom je gipszakken naar binnen
 
Uit de praktijk: Keuze voor stukadoorsopleiding blijkt schot in de roos
De leerlingen van nu zijn natuurlijk de stukadoors van de toekomst. Wat leren zij, en wat vinden zij zo mooi aan het stukadoors vak? We vroegen het Michael Euren, hij doorloopt momenteel met veel plezier zijn stukadoorsopleiding.
Meer over Michael
 
Op bezoek in de fabriek

In november gingen we met leerlingstukadoors op excursie naar het Knauf hoofdkantoor in Iphofen. Een mooie ervaring!
Lees het verslag van deze excursie

Met de winnaars van de Knauf PFT 40 jaar-actie volgden we daar het productieproces van deze gipsspuitmachines.
Bekijk hier de foto’s en winnaars van de actie

 
Onze nationale stuukheld: Teun van Berlo 
Teun van Berlo is 6e geworden op EuroSkills, het EK voor beroepen, in de categorie stukadoren. Helaas geen medaille, maar toch een prachtig resultaat!
Bekijk het filmpje
 
nieuw knauf.nl wat vind je ervan?
Je hebt vast al gezien dat de Knauf website compleet is vernieuwd. Je kunt ‘m nu makkelijk op je smartphone bezoeken, en je vindt er als professionele verwerker uitgebreide productinformatie, wijzers en meer. Wat vind je van onze nieuwe website? Klik verder, lees wat er nieuw is laat ons weten wat je ervan vindt. 
Dit is er nieuw
 
Training in de Knauf Akademie
Regelmatig geven we theorie- én praktijktrainingen op onze Knauf Akademie in Utrecht. De trainingen met 'open inschrijving' moeten nog worden gepland, zodra de data bekend zijn vind je die op onze website. Wist je dat we ook trainingen op maat verzorgen? Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie.
Bekijk het trainingsoverzicht
 
Twitter
 
Facebook
 
Linkedin
Creating Room for Living KNAUF